Holthausen Veiligheid, als onderdeel van de Holthausen Groep, heeft zich door de jaren heen bewezen als koploper op het gebied van praktijkgerichte veiligheidsopleidingen en brandbeveiliging.

 

Veiligheid voor uw mensen

In Hoogezand beschikken wij over hét opleidingscentrum voor bedrijfshulpverlening met realistisch oefendorp in Noord Nederland. Naast BHV opleidingen geven wij cursussen EHBO, training reanimatie + gebruik AED, training kleine blusmiddelen, preventiemedewerker, coördinator/hoofd BHV, VCA (Basis en VOL) en diverse andere opleidingen op het gebied van veiligheid en preventie.

Wij brengen theorie en praktijk op een leuke, spannende en interactieve manier bij elkaar, zodat u en uw collega's op de juiste manier kunnen reageren wanneer het er echt op aankomt.

Meld u direct aan via de aanmeldportal

 

Veiligheid voor uw capitaal

Echter verzorgen wij niet alleen de veiligheid voor uw mensen, maar ook voor uw capitaal. Daarom controleert en onderhoud ons brandbeveiligsteam graag bij u de blusmiddelen, noodverlichting en alle aanverwante zaken. Doot onze diensten te combineren willen wij u zo zorgeloos mogelijk te ontlasten van noodgevallen. Want wij weten als geen ander dat u hier helemaal niet aan wil denken. Toch is voorbereiding al het halve werk. 

Wij een REOB- en NCP-erkend onderhoudsbedrijf. Dit houdt in dat wij voldoen aan de wettelijke normen en eisen voor onderhoud van uw brandblusapparatuur, droge stijgleidingen en noodverlichtingsarmaturen.

 

Totale ontzorging

Naast het uitvoeren van het jaarlijks onderhoud van blusmiddelen en het opleiden van uw mensen adviseren wij u bij het maken van de juiste keuze in veiligheidsmaatregelen. Denkt u aan BHV noodplannen, brandbeveiligingsprojectering, vlucht plattegronden en andere veiligheidskundige zaken. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in inrichtingen en opslagmiddelen voor gevaarlijke stoffen (gasflesopslag) te weten PGS 15 en 16.