Holthausen Opleidingen is, als onderdeel van de Holthausen groep, een jong en dynamisch bedrijf, waar u terecht kunt voor praktijkgerichte opleidingen op het gebied van veiligheid. In Hoogezand beschikken wij over hét opleidingscentrum voor bedrijfshulpverlening in Groningen, Drenthe, Friesland. Naast BHV opleidingen geven we cursussen (kinder) EHBO, training reanimatie + gebruik AED, training kleine blusmiddelen, preventiemedewerker, coördinator/hoofd BHV, VCA (Basis en VOL) en diverse andere opleidingen op het gebied van veiligheid en preventie.

de werkelijkheid als uitgangspunt

Bij Holthausen Opleidingen brengen we theorie en praktijk op een leuke, spannende en interactieve manier bij elkaar, zodat u en uw collega's op de juiste manier kunnen reageren wanneer het er echt op aankomt.

Geïnteresseerd in een van onze praktijkgerichte opleidingen? Lees dan verder.

Meld u direct aan via de aanmeldportal

Referenties

Holthausen Opleidingen voorziet in BHV cursussen en veiligheidsopleidingen voor het klein, midden en groot bedrijf.

Door de jaren heen hebben diverse bedrijven en instanties gekozen voor trainingen in ons opleidingscentrum te Hoogezand.

Een aantal cases en referenties van onze klanten treft u in in dit overzicht

  • Enkele jaren geleden is ons bedrijf, AMO Groningen BV, overgestapt naar Holthausen Opleidingen voor alle BHV en EHBO trainingen.

  • Binnen Drenthe College zijn we 2 jaar geleden op zoek gegaan naar een partij die voor ons de scholing kon gaan verzorgen op het gebied...

  • "Met Holthausen hebben we de professionele partner in BHV opleidingen. Holthausen levert op maat en op locatie.

  • FC Groningen heeft samen met Holthausen een opleiding gecreëerd die voldoet aan de wensen van FC Groningen.