• brandblusser assortiment Holthausen brandbeveiliging

Holthausen Brandbeveiliging is een landelijk opererend onderhoudsbedrijf dat al meer dan veertig jaar gespecialiseerd is in brandbeveiliging. Door onze jarenlange kennis en gedegen ervaring zien steeds meer organisaties ons als een belangrijke en deskundige partner op het gebied van brandveiligheid en preventie. Wij kunnen alle producten die daarvoor nodig zijn leveren. Ook zijn wij een REOB- en NCP-erkend onderhoudsbedrijf. Dit houdt in dat wij voldoen aan de wettelijke normen en eisen voor onderhoud van uw brandblusapparatuur, droge stijgleidingen en noodverlichtingsarmaturen.

24 uursservice op locatie

Holthausen Brandbeveiliging beschikt over drie mobiele werkplaatsunits, waarmee we bij u op locatie al het onderhoud aan uw blusmiddelen kunnen verzorgen. Daarnaast voeren wij op locatie revisie en persingen uit. We beschikken over een 24 uurs-serviceapparaat dat zeven dagen per week voor u klaarstaat!

Advies

Naast het uitvoeren van het jaarlijks onderhoud van blusmiddelen adviseren wij u bij het maken van de juiste keuze in blusmiddelen, ontruimingsplattegronden en aanverwante artikelen binnen uw bedrijf.

breed assortiment

Holthausen Brandbeveiliging hanteert niet voor niets de slogan 'meer dan brandbeveiliging...'. We hebben een breed assortiment blusmiddelen, maar we maken ook vluchtwegplattegronden en we leveren pictogrammen en borden voor de verschillende blusmiddelen, in allerlei soorten, maten en materialen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in inrichtingen en opslagmiddelen voor gevaarlijke stoffen (gasflesopslag).