Holthausen Gassen is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren en transporteren van vele soorten gassen, van campinggas en gas voor de barbeque tot aan industrieel gas voor de grote industriële bedrijven in Noord en Midden Nederland. Veiligheid, duurzaamheid, innovatie en samenwerking staan bij ons hoog in het vaandel. In de afgelopen 70 jaar zijn we, mede dankzij onze samenwerking met bedrijven als Antargaz, Linde gas en BP, gegroeid tot marktleider op het gebied van transport en overslag van allerlei soorten gassen.

Zakelijke markt

Wij leveren dagelijks diverse soorten gassen in allerlei formaten flessen aan bedrijven in Noord en Midden Nederland. Onze belangrijkte partner op het gebied van industriële gassen is Linde Gas. Holthausen is voor Linde gas het logistieke servicepunt voor bedrijven in Noord Nederland. Dankzij dit samenwerkingsverband zijn wij uitstekend in staat om alle bedrijven in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en de Noordoostpolder te voorzien van de door hun benodigde industriële gassen. Naast industriële gassen, leveren we uiteraard ook propaan. Dit kan in vele verschillende soorten flessen en voor allerlei toepassingen. U kunt hierbij denken aan recreatie, heftruckgas en gas voor bijvoorbeeld horeca. Omdat we weten hoe belangrijk het voor onze klanten is om altijd voldoende voorraad te hebben, leveren we bestellingen binnen 24 uur uit.

Particuliere klanten

Ook voor de recreant bieden wij als hoofddepothouder van Antargaz en Benegas een groot scala aan gassen om bijvoorbeeld de kachel in caravan of camper te laten branden en voor uw barbeque. Wij beschikken over een breed assortiment van verpakkingen voor propaan- en butaangas. Klik hier voor een overzicht van onze dealers en gasvulstations. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen en bent u van harte welkom in onze uitgebreide winkel in Hoogezand , waar u alles vindt voor uw gasfles.