• Schuimblusser Holthausen Brandbeveiliging Groningen Hoogezand

Holthausen Brandbeveiliging heeft een breed assortiment aan verschillende typen draagbare en verrijdbare brandblussers: sproeischuimblussers, poederblussers en koolzuurblussers (CO2). Welke brandblusser geschikt is hangt af van het soort brand en de eigenschappen van de blusstof. Dit zijn de verschillende mogelijkheden:

Sproeischuimblussers

Deze zijn vrijwel overal inzetbaar en zeer gebruiksvriendelijk en effectief. Bovendien is de nevenschade nihil en wordt het milieu door de blusstof niet of nauwelijks belast.

Poederblussers

Deze kunnen universeel worden ingezet voor het blussen van vaste-stofbranden, vloeistof- en gasbranden (brandklassen A, B en C). Bij zowel hoge als zeer lage temperaturen.

Koolzuurblussers

Koolzuurblussers, ook wel CO2-blussers genoemd, zijn geschikt voor het blussen van vloeistofbranden (brandklasse B) en branden in onder spanning staande apparatuur. Het grootste voordeel van een koolzuurblusser is dat de blusstof (CO2) geen reststoffen achterlaat.

Voor meer informatie kunt u de folders van ons blusmiddelenassortiment hiernaast downloaden en uiteraard staat ons salesteam u graag te woord.