Freeze, Fight of Flight

Hoe reageer jij als er een noodsituatie plaatsvindt?

‘’Vandaag lijkt een normale dag te zijn... totdat het noodlot toeslaat. Je collega valt plotseling en vertoont geen teken van bewustzijn, laat staan leven. Is het een hartaanval of speelt er iets anders?’’

Wat doe je? Bevries je? Kom je meteen in actie? Of maak je dat je wegkomt? De enige manier om erachter te komen, is door het zelf te ervaren en de rol van BHV’er op je te nemen.

Een echte BHV’er word je niet alleen uit een boekje. Door het te doen, leer je tien keer sneller dan er alleen over te praten.

 

Bij ons maken we gebruik van een uniek BHV Oefencentrum. Hier trainen wij BHV'er op een leuke en leerzame wijze praktijk inzetten en theorie. Dé ultieme test voor bij jou in de praktijk. Wij blijven ons constant door ontwikkelen omdat het gehele systeem zelflerende is en wij sturen aan om scenario's op specifieke branches en bedrijfstakken aan te laten sluiten. Wij noemen dit dan ook een fysieke BHV GAME! Een essentieel verschil met standaard BHV-trainingen, waar de belevingswaarde vaak onderbelicht blijft.

Ons doel is om alle BHV’ers zo goed mogelijk te trainen voor de meest voorkomende noodsituaties. We brengen de lesstof op een unieke en educatieve manier over, zodat jij en je collega’s een dag vol plezier, spanning en leerzame momenten zullen beleven.

Ervaar het in het echt en leer hoe het moet.