Holthausen Gassen beschikt over één van de grootste overslagplaatsen van Nederland. Hierdoor zijn wij volledig selfsupporting. Wij bedienen onze klanten vrijwel zonder tussenkomst van een andere groothandel of transporteur. Dit zorgt ervoor dat we een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding kunnen garanderen.

Wetten en regelgeving voor gasopslag staan bij ons hoog in het vandaal. Maar we gaan verder dan dat. Aan de logistieke kant denken we aan verantwoord ondernemen. Veiligheid is onze eerste prioriteit! Ons gehele wagenpark is ingericht om cilinders en gasflessen op de meest veilige manier te transporteren. Daarnaast voldoet onze gasoverslag aan de strengste wetten en eisen, conform het BRZO en al onze medewerkers zijn volledig gecertificeerd.

We zijn ons ervan bewust dat we met risicovolle stoffen werken. Daarom analyseren we voorafgaand aan het transport de hele keten: van het laden via het transport tot aan de bezorging bij u als eindgebruiker. Iedereen die een rol speelt in dit proces adviseren we of leiden we op om de veiligheid te waarborgen en risico's te beperken.